Regisseur/ Fake-spreker / Stemacteur

Regisseur

Onno is de vaste regisseur van Kees Torn. Alle negen programma’s was hij verantwoordelijk voor. Ook deed hij de eerste twee programma’s van Klaas van der Eerden. En ‘Reken maar nergens op’ van Jan Beuving & Daan van Eijk.

De laatste tijd heeft hij de regie weer opgepakt met de voorstelling ‘Tijd voor een trio’ van NIET SCHIETEN met Esmé van Kampen.


Fake-spreker

Onno is als spreker divers inzetbaar. In overleg met de opdrachtgever speelt Onno een nieuwe medewerker, een buurtbewoner of bijvoorbeeld een directeur van een adviesbureau. De persoon die hij speelt is volkomen geloofwaardig en zet het publiek volledig op het verkeerde been. Daarbij spreekt hij in de meeste gevallen met een spraakgebrek waardoor de toeschouwers met schaamte de eerste minuten aanschouwen. Al snel volgt een bevrijdende lach en die lach is de hoofdmoot van zijn speech. Onno kan met veel verschillende onderwerpen uit de voeten en maakt zijn lezing (gedeeltelijk) op maat.


Stemacteur

Hier een korte demo:

 

 

Onno heeft in verscheidende reclamespots ingesproken. Onder andere : voor Nutsspaarbank, Fleuril, Gamma, Fiat, Postbank, Peugeot, Lucky Ten, PTT, VSB, Danone en Crocky.